Arbeta eller praktisera hos oss?

Arbeta hos oss

Vi anställer nya medarbetare vid behov. Är du vår nästa medarbetare? Det vet vi inte om du inte söker dig till oss. Ibland lägger vi ut annonser, ibland anställer vi den som sökt sig till oss. Vi letar framförallt efter personer med hög grad av noggrannhet, framåtanda, som kan ta initiativ och ansvar samt en positiv inställning! En person som passar in i vårt team.

Uppsatspraktik

Enligt vår upplevelse är det bra för studenter med arbetslivserfarenhet. Vi tar därför gärna emot uppsatspraktikanter från juristlinjen.

Det har vi gjort många gånger och är något vi fortsätter med. Vi kan utlova en spännande praktik, i högt tempo med tydliga inslag praktisk juridik. Du kommer få vara med på klientmöten, förhandlingar, förhör och lära dig att tillämpa dina teoretiska kunskaper i praktiken.

LIA-praktik

Advokatbyrå har flera gånger haft paralegalpraktikanter (LIA-praktik) hos oss. Vi ser gärna att det sker igen och även fortsätter löpande. I och med att två av våra delägare är med i ledningsgruppen för Påhlmans handelsinstituts paralegalprogram så vet vi vad som kan förväntas och vad vi kan erbjuda. En rolig, lärorik praktik som kan anpassas efter dina önskemål och till vårt arbetssätt och behov.

Söka?

Sök till oss! Maila info@prioadvokat.se med rubrik “Ansökan om anställning, “Uppsatspraktik” eller “LIA-praktik”. Glöm inte bifoga ett personligt brev och ett CV. Vi ser fram emot att du hör av dig.