Prio advokatbyrå söker en driven juriststudent för extraarbete

 

Prio Advokatbyrå är en humanjuridisk byrå med fokus på brottmål och migration. Utöver uppdrag som försvarare och målsägandebiträde arbetar vi inom områdena familjerätt och socialrätt. Vi finns i moderna lokaler på Södermalm. Därutöver har vi ett kontor i Uppsala. Se mer om vilka vi är på prioadvokat.se

Vi söker nu en juriststudent till extraarbete inom administration och juridik. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta typiska administrativa uppgifter samt juridiska uppgifter, bl.a. genom rättsutredningar och på olika sätt stötta byråns jurister i deras processer.

Arbetet kommer att utföras på byråns kontor i Stockholm en dag i veckan. Tiderna kommer att planeras löpande för att passa studier och byråns verksamhet.

Vi söker dig som idag studerar på juristlinjen och har fullföljt minst 4 terminer av studier. Du är noggrann och engagerad. Vidare är du flexibel, självgående och bra på att hitta egna lösningar. Du har samtidigt en god samarbetsförmåga.

Ansökan, med CV och ett personligt brev, skickas till info@prioadvokat.se. Märk ansökan ”extraarbete”. Sista dag för ansökan är 15 juli 2021. Rekryteringsprocessen sker dock löpande. För mer information är du välkommen att kontakta advokat Jonas Kirschon.